Neem direct contact met ons op 0342459459 of WhatsApp

Van elk kaliber

Het moderne landbouwbedrijf

FAQ

Is Tractor Totaal Lease duur?

 • Nee, als je alles meeneemt in het vergelijk zijn wij per definitie niet duurder. Wij slaan geen beurt over en we gebruiken altijd originele onderdelen. Zo gaat u altijd goed en zeker het land op.

Wat zijn de mogelijke looptijden voor Tractor Totaal Lease?

 • In de regel hanteren wij een minimale looptijd van 24 maanden en een maximale looptijd van 72 maanden en een maximum van 6.000 draaiuren.

Komt elke tractor in aanmerking voor Tractor Totaal Lease?

 • Nee, wij leasen exclusief de machines die geleverd worden door Fendt, Massey Ferguson en Valtra welke moeten worden geleverd door een officiële merkdealer. Wij leasen nieuwe én jong gebruikte machines.

Word ik eigenaar van de tractor aan het eind van het leasecontract?

 • Nee, u bent gebruiker van de tractor van Mechan Lease. U hoeft de tractor dan ook niet up uw balans te zetten. Aan het einde van de lease krijgt u wel de optie om de tractor te kopen.

Word ik eigenaar aan het einde van de lease?

 • U wordt niet automatisch eigenaar aan het einde van het leasecontract. U kunt aan het einde van het contract de tractor wel kopen tegen de dan geldende marktwaarde. U heeft altijd als eerste de keuze om de tractor over te nemen.

FAQ v3

FAQ4

 

Komt iedereen in aanmerking voor Tractor Totaal Lease?

 • Iedereen die een tractor wil leasen via Mechan Lease komt in principe in aanmerking voor leasing. Bij elke aanvraag wordt een kredietonderzoek gedaan op basis waarvan eventueel aanvullende voorwaarden kunnen worden gesteld of in het ergste geval een afkeur van de aanvraag. Dit zal altijd met u worden besproken mocht dit aan de orde zijn.

Wat moet ik doen als mijn Tractor met een kapotte motor vast in het veld staat?

 • Bel uw merkdealer, zij zullen u zo snel mogelijk helpen en als de tractor uit het veld getakeld dient te worden, dan zullen zij dit voor u regelen zonder extra kosten voor u als klant.

Ik heb schade gemaakt met mijn tractor waar moet ik dit melden?

 • Schade, dat is erg vervelend. Wij helpen u graag. Bel ons op 0342-459 459 of stuur een e-mail naar Info@mechanlease.nl.

Mijn tractor heeft een mankement, wat moet ik doen?

 • Maak een afspraak bij uw eigen dealer. Zij zullen de reparatie uitvoeren en Mechan Lease zal de factuur betalen.

Wat gebeurt er als ik meer of minder draaiuren maak dan van te voren ingeschat?

 • Mocht u meer draaiuren realiseren dan vooraf verwacht, dan brengen we dit in rekening tegen de vooraf afgesproken kosten. Deze doorbelasting zal in de regel aan het einde van het contract plaatsvinden. Mocht de afwijking groot en structureel zijn, dan passen we tussentijds het tarief aan zodat u we weer in de pas lopen.

Kan ik de lease voortijdig beëindigen?

 • Er kunnen verschillende redenen zijn om het contract voortijdig te beëindigen. Afhankelijk van uw situatie bereken wij voor u de meest ideale oplossing en proberen daarbij de kosten zoveel mogelijk te beperken.

Mijn contract eindigt op korte termijn, wat moet ik doen?

 • Als u de tractor inlevert, dan zal uw dealer samen met u een innamerapport opstellen met betrekking tot de staat van de tractor en de uiteindelijke draaiuren. Naar aanleiding van dit rapport zal Mechan Lease niet acceptabele schade aan u doorberekenen.

Neem contact op